Vijftien procent vindt partners hygiëne onvoldoende

Van alle mensen in een relatie vindt 15 procent de persoonlijke hygiëne van zijn of haar partner onvoldoende. Het Vlaamse tijdschrift Çava concludeert dat uit eigen onderzoek, waarbij meer dan 3.000 mensen ondervraagd werden.

Niets mis met eigen hygiëne:

De partners zijn het daar echter niet mee eens, want 94 procent van de ondervraagden gaf aan dat het met de eigen hygiëne wel goed zit. 83 zegt iedere dag een schone onderbroek aan te trekken, terwijl 40,5 procent poetst minstens één keer per dag de tanden. Wij zijn het dus niet met de partners eens. 17 procent houdt haar of zijn onderbroek meer dan één dag aan en 60 procent poetst de tanden niet iedere dag. Smerig! Dat kan een stuk beter mensen!

Ondanks de, volgens ons, lage percentages besteden de mensen veel tijd in de badkamer. Gemiddeld namelijk 28 minuten per dag. Meer dan de helft van de vrouwen heeft meer dan een halfuur nodig. De mannen dus beduidend minder.

25 procent stoort zich aan lichaamsgeur van anderen:

25 procent van de ondervraagden stoort zich wel eens aan de lichaamsgeur van anderen. Dat snappen wij ook wel. De Belgen douchen namelijk weinig! Slechts 38 procent doucht het liefst iedere dag. 62 procent doet dat dus liever niet dagelijks. 31 procent van de mensen is wel geneigd om na de sex te douchen. Niet iedereen doet dit, want maar 19 procent doet dit na iedere vrijpartij.

Ook de handen worden maar weinig gewassen door onze zuiderburen. Meer dan de helft wast de handen na ieder toilietbezoek, terwijl 35 procent dit “meestal” doet. Hun eigen toilethygiëne laat flink te wensen over, maar die van anderen vertrouwen ze nog minder. 35 procent zit liever niet op de wc-bril en 20 procent legt zelfs een laagje toiletpapier op de rand. Geloof ons, hun eigen handen zijn smeriger!

Doe je partner een lol, verbeter je eigen hygiëne:

Dit onderzoek ging over de Belgen, maar misschien herken je jezelf ook wel in een paar van de bovengenoemde cijfers. Stoor jij je bijvoorbeeld ook aan de lichaamsgeur van anderen als je op een zomerse dag in de bus, trein, tram of metro zit? Als iedereen zichzelf goed wast en verzorgt heeft niemand last van elkaar. Begin daarom bij jezelf! Was zelf regelmatig je handen, gebruik de douche en poets je tanden iedere dag.

De producten die je hiervoor kunt gebruiken, zoals: (hand)zeep, deodorant, wattenstaafjes, tandpasta en parfum kun je kopen bij Drogisterij.net. Momenteel hebben zij een actie waardoor je geen verzendkosten hoeft te betalen als je de kortingscode daisykrt09nl gebruikt. Waar wacht je nog op? Maak je partner blij en bestel bij Drogisterij.net!

Bestel nu bij Drogisterij.net

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.