Vrouwen dit jaar teleurgesteld met kerstcadeau van partner

Uit onderzoek is gebleken dat veel vrouwen dit jaar niet tevreden waren met het kerstcadeau dat zij van hun partner kregen. Zij zijn zelfs teleurgesteld.

Partner slecht in bedenken en kopen van kerstcadeaus:

De meeste vrouwen gaven in dat onderzoek aan dat het hen beter lijkt als hun beste vriendin een cadeau uitzoekt. Het onderzoek is uitgevoerd door een sociale shoppingsite onder 1.000 vrouwen tussen de 18 en 50 jaar.

Het is zelfs ontluisterender dan dat. De vrouwen die vorig jaar nog aangaven tevreden te zijn met het cadeau, dat hun partner had uitgezocht, geven nu aan dat zij dat alleen maar waren, omdat zij hun partner hadden verteld wat zij wilden hebben. Een deel van de vrouwen had zelfs geholpen met het kopen van het cadeau.

Verwachtingen van kerstcadeaus:

“Ondanks het feit dat de verwachtingen voor een mooi cadeau van veel vrouwen al erg laag zijn, worden ze toch ieder jaar weer teleurgesteld”, aldus Ben Blomerley, mede-oprichter van de website.

“De vrouwen vertelden ook dat hun vrienden vaak beter op de hoogte zijn van welk cadeau bij hen past, dan hun vriend of echtgenoot.”

Maar wat misschien nog wel erger is, is dat maar liefst 81 procent van de vrouwen aangeeft dat haar partner nog nooit iets speciaals heeft gedaan met Kerst, zoals het kopen van een mooi accessoire of kledingstuk.

Tips voor een leuk (kerst)cadeau:

Mannen dit kan dus echt niet! Zo moeilijk is het toch niet om op te letten wat jouw vriendin of vrouw als kerstcadeau wil hebben? Er zijn handige trucjes voor. Zo heb ik een notitie App op mijn telefoon waar ik een idee voor een kerstcadeau intyp als ik een goed idee krijg (als zij bijvoorbeeld aangeeft iets handig of leuk te vinden). Probeer dus meer moeite te doen voor een leuk en speciaal cadeau voor je vriendin of vrouw. Het hoeft uiteraard niet duur te zijn, het gaat vooral om de moeite en hoe graag zij iets wil. Jij vindt het toch ook het leukst om iets te krijgen wat jij graag wil hebben?

Heb je geen idee wat je vriendin of vrouw wil hebben? Kijk dan eens op onze pagina “handig voor het vinden van het perfecte cadeau“. Uiteraard is het niet alleen voor Kerstmis, maar ook voor Valentijnsdag, verjaardagen en als je geen goede reden hebt, maar gewoon iets wil geven.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.