Vrouwen tevreden over bedprestaties partner

Nederlandse vrouwen zijn over het algemeen erg tevreden over de bedprestaties van hun partner. Blijkt uit een enquête van Vrouwonline.nl.

Ruim een derde van de Nederlandse vrouwen beoordeelt de bedprestaties van haar partner met een 8. Een vijfde zou hem een 7 geven en en nog eens 17 procent geeft zelfs een 9, zo blijkt uit de ‘Sex in je relatie-enquête’ die Vrouwonline.nl hield onder 1.100 vrouwen met een relatie.

Veel aandacht:

Maar hoe komen de goede beoordelingen tot stand? Nou ten eerste besteden de Nederlandse mannen in bed genoeg aandacht aan hun vrouw of vriendin. Bij ruim de helft van de ondervraagden is de aandacht tussen de lakens gelijk verdeeld. Ruim een kwart geeft zelfs aan dat haar genot voor hem zelfs het belangrijkst is!

Tijdens de sex komen vrouwen dan ook klaar dankzij hun partner. Een kwart door zijn tong en mond, nog eens een kwart door zijn vingers en 20 procent door de penetratie. Ook over de frequentie wordt bovendien weinig geklaagd. Bijna de helft doet het precies zo vaak als ze er zelf behoefte aan heeft, terwijl het voor 37 procent toch nog wel wat vaker mag.

Praten over sex belangrijk:

Toch gaat het niet alleen om de bedprestaties. Vrouwen zijn ook tevreden, omdat zij goed met hun partner over sex kunnen praten. Bijna de helft geeft zelfs aan dat ze eigenlijk alles op dat gebied met hem bespreekt. Een vijfde praat er weleens over, maar niet in detail.

Wensen op sexgebied:

Toch kan sex blijkbaar altijd beter, want er worden nog steeds hulpmiddelen gebruikt in de slaapkamer, ondanks de goede bedprestaties van de mannen. Een kwart gebruikt glijmiddel en/of massageolie, 22 procent pakt er graag een dildo of vibrator bij en een vijfde kiest regelmatig voor een mooi lingeriesetje.

De Nederlandse vrouw heeft nog wel wensen wat betreft de sex. Zo zou 33 procent graag eens sex op een vreemde plek willen, 14 procent fantaseert over sex met een andere man en 13 procent zou het ooit eens met een vrouw willen doen. Ook een trio blijkt redelijk populair: 12 procent zou dat wel willen!

Vrouw heeft niet genoeg aan bedprestaties van partner, of toch wel?

Dat Nederlandse vrouwen maar geen genoeg kunnen krijgen van sex blijkt wel dat ze naast hun sexleven met partner ook nog af en toe te masturberen. 23 procent vindt dat echter niet nodig, die krijgt bij hem wat ze nodig heeft. Wat wel opvallend is, is dat 4 procent masturbatie als not done beschouwt en het daarom niet doet.

Tot slot gaat de enquete ook nog in op de vraag of de vrouw hun partner trouw blijven. Dat is zo! 75 procent zegt in haar huidige relatie nog nooit een slippertje te hebben begaan. 5 procent geeft toe wel eens vreemd gegaan te zijn. Nog eens 5 procent doet dit nog steeds af en toe en 4 procent heeft zelfs een vaste minnaar. Vrouwen: FOEI!

Wil jij de bedprestaties verbeteren?:

Heb jij een partner en wil je het wat opleuken in de slaapkamer? Kijk dan eens rond bij
Christineleduc.nl! Zij hebben alles wat je nodig hebt om het er wat heter aan toe te laten gaan in bed (en daarbuiten). Van sexy lingeriesetjes, seksspeeltjes of andere hulpmiddelen, alles is te koop bij
Christineleduc.nl!

Heb jij (nog) geen partner, maar heb je wel behoefte aan sex? Schrijf je dan snel gratis in bij sexdatingsite Ondeugend-daten en ga op zoek naar een spannend erotisch avontuur!

Schrijf je nu gratis in bij Ondeugend-daten

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.