Vrouwen vallen niet op baarden

Mannen met baarden worden niet als aantrekkelijk ervaren door vrouwen. Mannen met stoppels worden echter wel als sexy gezien. Dit zijn twee belangrijke conclusies uit nieuw onderzoek.

Aan 19 mannen werd, door Nieuw-Zeelandse en Canadese onderzoekers, gevraagd zich zes weken niet te scheren. Vervolgens werd iedere man gefotografeerd met steeds twee uitdrukkingen (neutraal en boos). Vervolgens moesten de mannen zich scheren en werden ze opnieuw op de gevoelige plaat vastgelegd. De foto’s werden aan een pannel van 200 vrouwen getoond. En wat bleek? De gladgeschoren mannen kregen de voorkeur van de vrouwen.

Vrouwen vinden man met stoppels aantrekkelijker:

Daarnaast deed een professor aan de universiteit van Northumbria ook onderzoek naar baarden en aantrekkelijkheid. Hij kwam erachter dat vrouwen mannen met stoppels het aantrekkelijkst vinden. In datzelfde onderzoek kwam hij er ook achter dat mannen een andere man met een baard er ouder en agressiever uit vinden zien. Zowel mannen als vrouwen kenden mannen met baarden wel een hogere sociale status toe.

Heb jij een baard?

Ben jij een man en heb je een baard? Dan is het tijd voor het aanschaffen scheerspullen bij Drogisterij.net om te zorgen dat jij er zo aantrekkelijk mogelijk uit gaat zien. Gebruik bij het bestellen de kortingscode: daisy11v bij het afrekenen, dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Bestel dan wel tussen 12 en 20 december 2012!

Bestel nu je scheerspullen bij Drogisterij.net

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.