Veel vrouwen verkiezen vriendin boven partner

Uit Engels onderzoek onder 2.000 vrouwen is gebleken dat veel vrouwen liever een dag doorbrengen met een vriendin dan met hun partner. Maar liefst 46 procent geeft daaraan de voorkeur. Schokkend vinden wij!

De redenen:

Maar wat zijn de redenen hiervan? Je zou toch denken dat als je een partner hebt je het leuk vindt om met diegene tijd door te brengen. Waarom heb je anders een partner? Voor de sex? Misschien, maar daarvoor kun je ook gewoon een sexrelatie aangaan.

33 procent van de vrouwen gaf aan dat zij beter met haar vriendinnen kan roddelen en over ernstige problemen kan praten, dan zij met haar man of vriend kan. Bovendien gaf een kwart van de vrouwen aan dat zij het idee hebben dat hun vriendinnen meer geïnteresseerd zijn in wat zij doen. Bovendien kennen die vriendinnen hun “echte ik” beter dan hun partner. Nou vrouwen, dat gaat niet veranderen als je liever tijd met je vriendinnen doorbrengt!

In vrije tijd liever alleen:

25 procent van de vrouwen brengt haar vrije tijd het liefst door om in haar eentje te genieten van de rust in huis. Bovendien zegt 50 procent daarvan, dat het de enige manier is om ongestoord te kunnen genieten van televisieprogamma’s en het browsen op internet. Misschien zijn de mannen in Engeland extreem aanhankelijk?

Dat vrouwen graag alleen willen zijn, snappen wij wel na het lezen van de volgende uitkomt van het onderzoek. De gemiddelde vrouw heeft maar 1 uur en veertien minuten in de week de tijd voor zichzelf. 10 procent van de vrouwen heeft het huis bijna nooit alleen voor zichzelf.

Besteed jij wel liever tijd met je partner?

Zou jij wel liever tijd besteden aan je partner dan aan vriendinnen? Maar is dat nog geen issue, omdat je nog single bent? Doe daar dan iets aan! Schrijf je in bij één van de vele datingsites! Wist je dat uit recent onderzoek is gebleken dat datingsites het meest gebruikt worden om dates te krijgen in Nederland? Waarom probeer jij het dan niet een keer?

Schrijf je bijvoorbeeld in bij Pepper.nl. Pepper.nl is een initiatief van drie fanatieke online daters en onderdeel van RTL. Het is een leuke, unieke datingsite die alles anders doen dan de “normale” datingsites. Ook zijn zij onze nummer 1 datingsite! Bovendien krijg je een gratis mini-date bij Bagels & Beans als je een full membership afsluit!

Schrijf je nu gratis in bij Pepper.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.