Website van het jaar 2013, breng je stem uit!

Ieder jaar is er een verkiezing voor de beste website van het jaar. Uiteraard wordt deze verkiezing ook dit jaar weer gehouden. Sterker nog: momenteel loopt de verkiezing voor website van het jaar 2013!

De verkiezing:

De verkiezing voor Website van het jaar 2013 verloopt als volgt. Er zijn 20 verschillende categorieën. Iedere categorie heeft een aantal genomineerden waarop gestemd kan worden. Per categorie kun je één keer stemmen. De website, die jij kiest als beste van die categorie, beoordeel je op een drietal onderdelen, namelijk: ontwerp, inhoud en navigatie. Daarnaast geef je een cijfer van 1 tot 10 over de waarschijnlijkheid dat jij de website gaat aanbevelen bij anderen. De website met de hoogste score op de drie onderdelen wint de prijs voor “Beste website van het jaar 2013” van die categorie. De website met de meeste stemmen krijgt de “Populairste website van het jaar 2013” van die categorie als prijs. Uiteraard komt er ook een populairste en beste website van het jaar overall uitrollen.

Website van het jaar 2013 in de categorie daten:

Het zal je weinig verbazen dat er ook een categorie “Daten” is. Waarom zouden wij er anders over schrijven? Maar goed, die categorie is er dus ook. De afgelopen jaren was Relatieplanet één van de grote winnaars. Zo wonnen zij vorig jaar de prijs voor Beste website van het jaar in de categorie daten, terwijl zij de populairste datingsite waren van 2009 tot en met 2012, maar liefst vier jaar op rij dus! Een puike prestatie!

Dit jaar zijn de volgende datingsites genomineerd:
Paiq
PARSHIP.nl
eDarling.nl
Pepper.nl
Singles United
Sense Dating
Relatieplanet
Badoo
Lexa
e-Matching.nl

Stem op de Website van het jaar 2013:

Heb jij een datingsite in gedachten die Website ven het jaar 2013 zou moeten worden? Breng dan je stem uit! Je kunt er zelf mooie prijzen mee winnen. Zo worden er 5 draadloze speakers van Jawbone weggegven. Ook maak je kans op één van de twee Waterproof Handycam’s van Sony of de HP Laptop Touch. Je kunt nog stemmen tot en met 25 oktober. De uitreiking is op 14 november.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.