Youppee: Nieuwe volledig mobiele datingsite!

Edit:Youppee was blijkbaar geen succes. De datingsite is inmiddels uit de lucht. We raden je aan om je geluk te beproeven bij één van de andere datingsites!

Youppee is de datingsite die wij gewoon MOESTEN toevoegen aan Ikwilonlinedaten.nl. Toen wij deze datingsite tegenkwamen, waren wij gelijk enthousiast! Youppee is een nieuwe algemene datingsite waarbij het online daten volledig op de smartphone gebeurd. Waarom zijn wij zo enthousiast? Youppee mixt de onwijs populaire dating app Tinder met lage prijzen voor een full membership. Hierdoor krijg je een datingsite met een goede gebruikservaring maar zonder alle niet serieuze singles en mensen met een relatie die willen weten hoe zij in de markt liggen.

Over datingsite Youppee:

Youppee is dus een nieuwe datingsite waarbij de focus volledig op mobiel ligt. Hun website is bedoelt voor het aanmelden en voor het vinden van informatie over Youppee zelf. Uiteraard kun je daar ook links vinden naar hun Android en iPhone app. Een app voor Windows Phone is helaas, nog niet, beschikbaar. Kijk het onderstaande filmpje om te zien hoe Youppee werkt:

Het unieke aan Youppee:

Bij Youppee kun je uiteraard je ideale match omschrijven, zoals bij elke datingsite. Wat Youppee uniek maakt, en ons zo enthousiast, is dat je niet één maar zelfs drie matchtypes kunt aangeven. Je ideale match, je iets-minder ideale match en de “dat-zou-ook-nog-wel-wat-kunnen-zijn-misschien” match. In de app van Youpee zie je dan uiteraard al jouw matches in een lijst of op een kaart van jouw omgeving, Nederland of de wereld. Je ziet dan door de kleur (groen, oranje en rood) welk matchtype het is!

Zijn er geen matches bij jou in de buurt? Maar wil je wel graag een date? Dan kun je de Tinderachtige functionaliteit gebruiken. Youppee noemt deze de “Quick Scan”. Je ziet dan steeds van één single de naam, foto en leeftijd. Geef je allebei aan dat je de ander ziet zitten? Dan kun je chatten om af te spreken. Hetzelfde dus als bij Tinder!

Kost Youppee geld?

Ja. Je kunt Youppee niet gratis gebruiken. Je kunt de app wel downloaden en als gast aanmelden. Maar dan kun je alleen zien hoe de app werkt en hoe het eruit ziet. Je kunt verder niet op zoek naar matches, laat staan ermee in contact komen. Is dat erg? Nee totaal niet! Op de dating app Tinder zitten heel veel niet serieuze singles (die alleen uit zijn op sex). En dat kan behoorlijk frustrerend zijn als je als single wel serieus op zoek bent naar een relatie! Bovendien barst Tinder van de mensen met een relatie die “even willen weten hoe ze in de markt liggen”. Door een klein bedrag per maand te vragen zul je daar bij Youppee geen last van hebben!

Je hebt twee verschillende abonnementen. Een standaard membership en een premium membership. De onderstaande prijzen zijn totaal prijzen.

 

Duur full membership: Standaard: Premium:
6 maanden: € 18,- (€ 3,- p.m.) € 30,- (€ 5,- p.m.)
12 maanden: € 30,- (€ 2,50 p.m.) 48,- (€ 4,- p.m.)

Met de bovenstaande prijzen is Youppee een stuk goedkoper dan de grote betaalde datingsites. Daar betaal je meestal rond de € 9,95 per maand. Bovendien heeft Youppee nu een actie. Als je een Premium abonnement van 12 maanden afsluit betaal je slechts € 19,95! Wij raden sowieso aan om Premium te nemen, omdat je dan gebruik kunt maken van de eerder genoemde Quick Scan functionaliteit.

Meld je aan bij Youppee!

Ben jij net zo enthousiast geworden over Youppee als wij? Maak dan gebruik van hun actie en meld je aan bij Youppee voor slechts € 19,95 en download de iPhone of Android App. Dan ben jij helemaal klaar om maar liefst 12 maanden te daten met leuke singles bij jou uit de buurt of zelfs uit heel Nederland!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.