Zomeracties: Gratis abonnementen!

Goed nieuws singles! Er zijn een aantal datingsites met speciale zomeracties! Dus ben jij op zoek naar een leuke date om deze zomer de terrasjes of het strand onveilig te maken? Dan zijn deze zomeracties zeker wat voor jou!

Gratis abonnementen:

Momenteel zijn er drie acties, allemaal dezelfde. Zo krijg je alleen vandaag nog een gratis abonnement van 3 dagen bij Relatieplanet. Bij Lexa en Vijftigplusdating krijg je ook een gratis full membership van 3 dagen. Zo’n kort abonnement lijkt misschien niets voor te stellen, maar je kunt het mooi gebruiken om de datingsites gratis te testen! Zo verspil je geen geld aan een abonnement, terwijl de datingsite helemaal niets voor jou is.

Wil jij bij een algemene datingsite daten? Schrijf je dan vandaag nog in bij Relatieplanet. Date je liever bij Lexa? Dan heb je nog tot en met 20 juli de tijd om je in te schrijven. Wij raden je aan om je bij allebei gratis in te schrijven. Dan kun je kijken welke datingsite het beste bij jou past, voor je zelf een langer full membership afsluit.

Ben je vijftigplus? Schrijf je dan gratis in bij Vijftigplusdating! Hoe lang de actie van 3 dagen abonnement gratis daar nog loopt is niet bekend. Neem dus geen risico en profiteer snel!

Bekijk alle acties

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.